Retourneren en garantie

Retourneren van artikelen

Is een artikel niet naar wens of wil je het terugsturen? Je hebt 14 dagen na aankomst van het artikel de tijd om een retour bij ons aan te melden. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om het artikel terug te sturen. Zijn er kwaliteitsproblemen met het product? Laat het ons gelieve binnen 24 uur na ontvangst weten door een foto en omschrijving van het probleem toe te sturen naar de klantenservice, betreffende info@verwendekat.nl. Zo kunnen wij vaststellen dat het probleem bij het artikel ligt en deze terugsturen naar de leverancier.

Garantie

Uiteraard heb je garantie op onze artikelen, wanneer deze binnen de garantietermijn schade of defecten vertonen. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat alle producten van goede kwaliteit zijn. Maar mochten er toch gebreken zijn die niet aan jou te wijten zijn maar aan de staat van levering, dan kunnen wij uw artikel (gedeeltelijk) vergoeden of vervangen.

We vragen je binnen 24 uur na aankomst van het artikel het probleem kenbaar te maken via info@verwendekat.nl. Zo kunnen wij tijdig contact opnemen met de leverancier en vaststellen dat het probleem bij aankomst van het pakket al aanwezig was. Uiteraard vallen ook hier een (gedeeltelijke) vergoeding, vervanging of reparatie onder de oplossingen.

Voor verdere details over het retourbeleid en garantiebeleid, en de gehele voorwaarden, verwijzen we u graag door naar de algemene voorwaarden.

Instructies voor retourneren

  1. Vul het retourformulier hieronder in om je retour aan te melden
  2. We reageren binnen 24 uur op jouw retouraanvraag. We vragen je vriendelijk onze reactie af te wachten voordat je het product terugstuurt.
  3. Is er een defect of beschadiging? Stuur samen met je bestelnummer een duidelijke foto naar info@verwendekat.nl
  4. De kosten voor het terugsturen van het artikel (naar schatting €6,95) zijn geheel voor eigen rekening.

Uitsluiting herroepingsrecht

Je hebt ook de mogelijkheid om het Modelformulier voor herroeping in te vullen en naar ons toe te sturen. Dit is geen vereiste, het retourformulier invullen is voldoende.